Referenssit


Hajuton wc-istuin sopii moneen tilaan

Odorless by Halax wc-istuin sopii niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Paikoissa, joissa vessoilla on monta käyttäjää tai yhteisvessat, hajuttomuus tekee käyttäjä- ja asiakaskokemuksesta miellyttävämmän.

 

 

”Halax WC-istuinten kyky poistaa hajuja on uskomaton. Kokemus on erittäin miellyttävä sekä käyttäjälle että seuraavalle kävijälle. Istuimen asennus on helppoa ja Halaxilta saa valmiin CAD-piirustuksen tueksi. Olen todella tyytyväinen!”

Juha Laakso, Kirkkonummi, 16.3.2018

 

”Minulla on omakotitalossani Helsingissä Halax hajuton WC. Kokemuksia on kertynyt myös Halaxin kilpailijoiden filtterillisistä ja sähkömoottorilla varustetuista WC-istuimista. Käyttökokemusteni perusteella Halax todella toimii. WC-käynnin jälkeen WC-huone ei tosiaankaan haise ja seuraavan kävijän on miellyttävää mennä vessaan. Halax oli kilpailijaansa halvempi hankkia, lisäksi se on käytössä kuluvapaa: Halax ei vaadi mitään varaosia eikä huoltoa. Ilmanraikastimiakaan ei enää tarvitse ostaa. Voin lämpimästi suositella Halaxia WC-istuimeksi kaikkiin koteihin ja julkisiin tiloihin.”

Peter Michelsson, Helsinki

 

”Halax on siisti ja hyvin toimiva seinä-wc. Hajuttomuuden vuoksi ero tavalliseen wc-istuimeen on suuri ja käyttökokemus on erinomainen.”

Jussi, Espoo, 4.4.2018

Halax wc-istuin lisää asumismukavuutta

”VERSO” on Vantaan Asuntomessuille 2015 valmistunut moderni kaupunkipuutalo. Kodin yhdistetyssä kylpyhuone-kodinhoitohuoneessa hoidetaan monet päivittäiset toimet, jonka takia tilaan valittiin luonnollisesti hajuton Odorless by Halax wc-istuin.