Halax® on markkinoiden ainoa wc-istuin, joka poistaa tutkitusti yli 99 % wc:n hajuista alipaineistettua putkea pitkin suoraan huoneiston ilmanvaihtokanavaan. Epämiellyttävät hajut poistuvat leviämättä saniteettitiloihin tai muualle huoneilmaan.

Katso videolta, kuinka Odourless by Halax wc-istuimen hajunpoisto toimii.

Halax wc-istuin voidaan asentaa mihin tahansa saniteettitilaan, jossa on normaalit rakennusstandardit täyttävä ilmanvaihto: uudisrakennukseen jo rakennusvaiheessa tai jälkikäteen remontoivaan kohteeseen.

Halax wc-istuin asennetaan kuten tavallinen wc-istuin, ainoastaan poistoputkeen tulevat erilliset liitännät. Halax wc-istuimen mukana toimitetaan kaikki tarvittavat liittimet. Halax wc-istuin ja poistoputki voidaan asentaa myös jälkiasennuksena seinäpintaan. Tällöin mukana toimitetaan poistoilmaventtiiliin sopiva adapteri.

Halax sopii hyvin julkisiin tiloihin kuten hotellit, ravintolat ja kauppakeskukset sekä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin kuten sairaalat, vanhainkodit/senioritalot, päiväkodit ja koulut. Hajut poistava wc-istuin on jokaisen kodin ja kiinteistön arvoa lisäävä valinta.

  • Luonnollisesti hajuton ilman kemikaaleja
  • Raikas ilma tuottaa miellyttävän käyttökokemuksen
  • Poistaa bakteerit ja virukset myös ilmasta ja pinnoilta
  • Helppo ja nopea puhdistaa
  • Helppo asentaa kaikkiin kiinteistöihin ja saniteettitiloihin

VTT:n testaama tuote

Halax wc-istuin on VTT:n testaama ja se poistaa 99 % tuoksuista verrattuna normaaliin wc-istuimeen. Tulokset selvisivät VTT:n tekemässä hajuttomuustutkimuksessa.

LATAA HAJUTTOMUUSTUTKIMUS