Halax® on markkinoiden ainoa wc-istuin, joka poistaa tutkitusti yli 99 % wc:n hajuista alipaineistettua putkea pitkin suoraan huoneiston ilmanvaihtokanavaan. Epämiellyttävät hajut poistuvat leviämättä saniteettitiloihin tai muualle huoneilmaan.

Katso videolta, kuinka Odorless by Halax wc-istuimen hajunpoisto toimii.

https://youtu.be/idhY_QRg_oQ?rel=0

Halax wc-istuin voidaan asentaa mihin tahansa WC:hen, jossa on normaalit rakennusstandardit täyttävä ilmanvaihto: uudisrakennukseen jo rakennusvaiheessa tai jälkikäteen remontoivaan kohteeseen.

Halax wc-istuin asennetaan kuten tavallinen wc, ainoastaan poistoputkeen tulevat erilliset liitännät. Halax wc-istuimen mukana toimitetaan kaikki tarvittavat liittimet. Halax wc-istuin ja poistoputki voidaan asentaa myös jälkiasennuksena seinäpintaan. Tällöin mukana toimitetaan poistoilmaventtiiliin sopiva adapteri.

Halax sopii hyvin julkisiin tiloihin kuten hotellit, ravintolat ja kauppakeskukset sekä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin kuten sairaalat, vanhainkodit/senioritalot, päiväkodit ja koulut.

  • Luonnollisesti hajuton ilman kemikaaleja
  • Poistaa tehokkaasti myös bakteerit
  • Voidaan asentaa mihin tahansa WC:hen

VTT:n testaama tuote

Halax wc-istuin on VTT:n testaama ja se poistaa 99 % tuoksuista verrattuna normaaliin wc-istuimeen. Tulokset selvisivät VTT:n tekemässä hajuttomuustutkimuksessa.

LATAA HAJUTTOMUUSTUTKIMUS
Halax wc-istuin

Odorless by Halax lattiamalli

Luonnollisesti hajuttoman Odorless by Halax wc-istuimen saa perinteisenä lattiamallina.

Katso tuotetiedot

Odorless by Halax seinä-wc

Luonnollisesti hajuttoman Odorless by Halax wc-istuimen saa myös seinään kiinnitettävänä.

Katso tuotetiedot