Eero Lehti

Kauppaneuvos, yrittäjä, ex-kansanedustaja (kok), VTM

Eero Lehti hyödyntää pitkää kokemustaan liike-elämässä ja politiikassa toimien aktiivisesti monien yritysten hallituksissa.

https://eerolehti.fi/

Timo Tiihonen

Timo on taustaltaan sähköinsinööri, ekonomi ja DI. Hän on toiminut useissa liikkeenjohdon tehtävissä, mm. Hewlett-Packardilla myyntijohtajana,  Apple Computerin ja sen maahantuojan Oy Mercantile Computers Ab:n palveluksessa Suomen ja Viron toimitusjohtajana sekä pohjoismaiden myyntijohtajana sekä Rank Xerox Oy:n toimitusjohtajana ja Pohjois-Euroopan aluejohtajana.

Nykyisin hän työskentelee hallitusammattilaisena ja kasvuyritysten kehittäjänä. Timon erityisalaa on hallituksen strateginen panos yhtiön kehittämisessä sekä yrityksen arvon kohottaminen hallitustyöskentelyn avulla.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/timo-tiihonen-7351401/?trk=public-profile-join-page

Jari E. Vepsäläinen

Fintrade Mercer Groupin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Jari on Kiinassa koulutuksensa saanut juristi. Hän on työskennellyt strategisten investointien neuvonantajana ja yrityslakimiehenä Kiinassa 30 vuoden ajan. Hänen perustamansa Fintrade-Mercer Group Ltd on toteuttanut yli 250 suuren ja keskisuuren kokoluokan investointiprojektia Kiinassa vuodesta 1985.

Jari on edesauttanut suoria ulkomaisia investointeja Kiinan mm. petrokemian, energian, laivanrakennuksen, telekommunikaation, terveydenhuollon, kiinteistöliiketoiminnan, ympäristönsuojelun aloilla. Hän on erikoistunut muodostamaan kansainvälisiä korporaatioita ja kiinalaisia yksiköitä sekä holding-yhtiöitä yrityksille, jotka tähtäävät Kiinan markkinoille. Hänen pääasiakkaitaan ovat monet globaalit sijoitusrahastot, valtiot ja suuryritykset. Hänen lainopillinen kokemuksensa kattaa myös kyberturvallisuuden ja droneihin liittyvän lainsäädännön.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jari-vepsalainen-4b91647/

Heikki Väänänen

Heikki on kokenut CEO,  jolla on vahva tausta kuluttajatuoteliiketoiminnasta.  Hänen osaamisalueitaan ovat strategian kehitys, markkinoinnin johtaminen, liiketoiminnan suunnittelu- ja kehitys, nopeasti liikkuvat kuluttajatuotteet, kansainvälinen liiketoiminta sekä yritysostot ja –sulautumiset.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/heikkiv%C3%A4%C3%A4n%C3%A4nen/