Pertti Jalasvirta

Pertillä on yli 30 vuoden ammattitaito valtionhallinnon, resurssienhallinnon, sotilas- lääketieteen teknisen kehityksen suunnittelussa ja koulutuksessa. Hänellä on kokemusta CBRN: n,  turvallisuuden ja koulutuksen kehittämisestä sekä AI-, ML- ja DL-pohjaisten järjestelmien integraatiosuunnittelusta ja koulutuksesta.

Pertillä on laaja kokemus johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä useissa yrityksissä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Pertti on myös reservin sotilasmestari ja osalllistunut Suomen puolustusvoimien kenttäsairaaloiden, lääketieteellisten laitteiden ja tekniikoiden kehittämiseen ja integrointiin sekä koulutukseen ja testaukseen vuosina 1983-2010. 

Pertti on Jalasvirta-konsernin omistaja ja toimitusjohtaja, sekä Claned Groupin, Grapho Groupin Halax Oy.n ja Cyberwatch Oy: n partneri.Tällä hetkellä Pertti keskittyy ensisijaisesti käyttämään laajaa ammatillista kokemustaan konsulttipalvelujen tarjoamiseksi puolustuksen, turvallisuuden, koulutuksen, koneälyn, terveyden ja hallinnon alueille.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/pertti-jalasvirta-17755/

 

Kimmo Kaski 

Kimmo on toiminut Teknillisen korkeakoulun ja nyttemmin Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun lääketieteellisen tekniikan ja laskennallisen tieteen laitoksella Laskennallisen tieteen professorina vuodesta 1996, ja laitoksella sijaitsevan, vuosiksi 2000-2005 ja 2006-2011 Suomen Akatemian huippuyksiköksi valitun Laskennallisten kompleksisten systeemien tutkimuksen tutkimusyksikön johtajana vuodesta 2000.

Suoritettuaan diplomi-insinöörin ja tekniikan lisensiaatin tutkinnot Teknillisessä korkeakoulussa Kaski väitteli filosofian tohtoriksi (teoreettinen fysiikka) Oxfordin yliopistosta vuonna 1981 ja on Oxfordin yliopiston Wolfson Collegen Supernumerary Fellow vuodesta 2001. Hän on urallaan ollut akatemiaprofessori vuosina 1996-2001 ja 2001-2006 ja toimii aktiivisesti kansainvälisessä tiedeyhteisössä useissa rooleissa tutkijana, tutkimusjohtajana, kansainvälisten yhteistyöhankkeiden vetäjänä, ja tutkimusten arvioijana.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/kimmo-kaski-2b505644/

 

Tiina Turpeinen

Tiinalla on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisesti toimivien teknologiayritysten markkinoinnista, myynnistä, tuotehallinnasta ja liiketoiminnan kehityksestä. Hänen aikaisempia työnantajiaan ovat mm. pörssilistatut ABB ja Tellabs sekä useat yksityisesti omistetut kasvuyhtiöt.

Tiina on hyvillä kommunikointitaidoilla ja strategisella ajattelulla varustettu myyntihenkinen käytännön toimija, jolle suomalaisen osaamisen vienti on lähellä sydäntä. Taustaltaan Tiina on johtamisen erikoisammattitutkinnon suorittanut tuotantotalouden diplomi-insinööri ja Kauppakamarin hyväksymä hallituksen jäsen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/tiinaturpeinen

 

Jari E. Vepsäläinen

Fintrade Mercer Groupin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Jari on Kiinassa koulutuksensa saanut juristi. Hän on työskennellyt strategisten investointien neuvonantajana ja yrityslakimiehenä Kiinassa 30 vuoden ajan. Hänen perustamansa Fintrade-Mercer Group Ltd on toteuttanut yli 250 suuren ja keskisuuren kokoluokan investointiprojektia Kiinassa vuodesta 1985.

Jari on edesauttanut suoria ulkomaisia investointeja Kiinan mm. petrokemian, energian, laivanrakennuksen, telekommunikaation, terveydenhuollon, kiinteistöliiketoiminnan, ympäristönsuojelun aloilla. Hän on erikoistunut muodostamaan kansainvälisiä korporaatioita ja kiinalaisia yksiköitä sekä holding-yhtiöitä yrityksille, jotka tähtäävät Kiinan markkinoille. Hänen pääasiakkaitaan ovat monet globaalit sijoitusrahastot, valtiot ja suuryritykset. Hänen lainopillinen kokemuksensa kattaa myös kyberturvallisuuden ja droneihin liittyvän lainsäädännön.

LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/jari-vepsalainen-4b91647/